Jump to content
 1. Main section

  1. Community

   The most important section of the forum; find out what is new, what is in the future and more. If you think the forum is missing something and you want to improve it help us with a proposal!

   115
   posts
  2. Introductions

   Section created to present each new member coming to the JoiNET community. This section is intended strictly for presentations.

   479
   posts
  3. Affiliates / DNS

   This category is dedicated to community affiliated servers, here you will receive free support from staff members!

   8
   posts
 2. Public servers

  1. Discord   (32 visits to this link)

   Click to connect to the public voice server of the JoiNET community.

  2. 5
   posts
  3. Counter-Strike: Global Offensive

   In this category are the Counter-Strike: Global Offensive servers of the JoiNET community, which usually runs on a sys_tickrate between 64 and 128. Of course, they benefit from DNS, forum and sub-forums, but also advertising, all this for free.

  4. Counter-Strike 1.6

   In this category are the Counter-strike 1.6 servers of the JoiNET community, which usually runs on a sys_tickrate between 500 and 1000. Of course, they benefit from DNS, forum and sub-forums, but also advertising, all this for free.

 3. Gaming

  1. SourceMod / AMXModX

   SourceMod is the basis of the CS: GO game; AMXModX is at the base of the old CS 1.6. Both games are developed by Valve and are some of the most played games in the world.

   26
   posts
  2. Games

   Games and discussions about various issues that occur on a dedicated server or any other type of game;

   11
   posts
  3. Gaming news

   Special category for news in the gaming world;

   8
   posts
  4. Game platforms (Steam, Uplay, Origin and more)

   Do you have a problem with a game distribution platform? The latest news on Steam, Uplay, Origin, GOG.com, Epic Games and more.

   3
   posts
  5. Discussions and issues

   Discussions between members of the community on topics that do not covered within the other sections of the gaming area;

   7
   posts
 4. Entertainment

  1. Design

   Forum moderated by JoiNET designers, including child boards such as: signatures and avatars in Photoshop, portfolios, announcements and more.

   102
   posts
  2. Free Time

   Discussions between members of the community about topics that do not match into the other sections, questionnaires, various curiosities and daily news.

   166
   posts
  3. Technology

   Special category created for tutorials, news and more information related to IT. Here you can find news about everything related to technology.

   82
   posts
  4. Market

   Here you can publish any related sales / purchases

   2
   posts
 • Topics

 • Posts

  • Cand se laseaza un joc nou se incep lucrarile la urmatorul joc din serie, asta se aplica pentru toate serile de jocuri
  • Dacă până acum 5G a fost doar un test încercat de marii producători pe telefoanele cele mai scumpe din gamele acestora de produse, din 2020 se schimbă acest lucru. 5G va fi accesibil tuturor, indiferent de device. Aceasta este misiunea pe care Qualcomm încearcă să o ducă la îndeplinire, odată cu mesajul pe care l-a făcut oficial la începutul acestei luni. Mai exact, producătorul Qualcomm susține că odată cu 2020 va putea livra chipurile sale 5G pe dispozitive mid-range, ceea ce va însemna că nu vei fi nevoit din postura de consumator să plătești o mică avere pe un telefon de top doar ca să te bucuri de beneficiile noilor rețele de date. Majoritatea dispozitivelor de pe piață care au în acest moment 5G au procesorul separat de chipul 5G, însă Qualcomm a anunțat că acest lucru nu se va mai întâmpla din 2020, cele două urmând să fie montate împreună.   Pentru anul viitor, Qualcomm va lucra cu 12 producători de telefoane mobile, incluzând aici branduri precum LG, Oppo, HMD Global, care produce telefoanele Nokia. Acestea vor folosi procesoarele de generația a 7-a și a 6-a de la Qualcomm care vor fi compatibile cu 5G într-un an de zile.   sursa: https://www.yoda.ro/smartphones/telefoanele-mai-ieftine-vor-putea-avea-5g-din-2020-vestea-extraordinara-primita-de-useri.html
  • Facebook intră pe piața matrimonială și lansează un nou serviciu online. Facebook Dating este noua platformă a gigantului american și tocmai a fost lansată în SUA pentru început. Potrivit comunicatului companiei, Facebook dorește ca prin această platformă să ofere posibilitatea userilor săi să își înceapă relații serioase găsind persoane cu care împărtășesc pasiuni și interese. Facebook va integra și contentul de pe Instagram pe această platformă nouă, care va cuprinde și opțiunea de a avea o listă secretă de persoane care te interesează. Persoanele care pot avea cont trebuie să fie majore.     sursa: https://www.yoda.ro/virale/facebook-a-lansat-primul-serviciu-de-dating-din-istoria-retelei-de-socializare.html
  • Într-un interviu recent, CEO-ul Huawei a dezvăluit că gigantul explorează opțiunea de a vinde afacerea pe care a dezvoltat-o în jurul rețelei 5G. Acesta a adăugat că Huawei se va orienta către un cumpărător aflat în afara Asiei, dintr-un stat occidental. În acest moment nu există cumpărători care să-și fi anunțat interesul pentru achiziție. Ar putea fi vorba despre o companie tech deja faimoasă ori despre o entitate cu totul nouă. Ceea ce este clar e că oricine va fi noul proprietar, acesta va putea modifica elemente cheie și va putea bloca accesul la produse așa cum dorește. Huawei îi va oferi acces complet la portofoliul de licențe, coduri, schițe și analiză hardware, scriu jurnaliștii de la GSM Arena. Până acum nu se știe care este prețul de vâzare al diviziei 5G și se pare că Huawei încă se află la capitolul de scanare a pieței și investigare a opțiunii de vânzare. Cu siguranță, însă, decizia are legătură cu „războiul comercial” cu SUA. sursa: https://www.yoda.ro/smartphones/decizie-importanta-a-huawei-ce-se-va-intampla-cu-divizia-5g-a-companiei.html
  • Televizoarele 8K încep să fie disponibile în magazinele din România, însă doritorii pot cumpăra un televizor chiar și cu o rezoluție 16K. Sony a dezvăluit tehnologia modulară Crystal LED pentru cinematografe în aprilie, însă abia recent a anunțat că și consumatorii de rând vor putea cumpăra un asemenea televizor. Așadar, avem de-a face cu un TV cu o diagonală de 783 de inchi (adică aproape 20 de metri), o rezoluție 16K și cu o rată de contrast de un milion la unu, HDR, luminozitate de 1000 de niți per pixel, iar prețul ar putea fi în jur de 5,8 milioane de dolari. Dacă ai o casă suficient de mare și un buget uriaș atunci poți cumpăra un asemenea TV. Totuși, Sony îți pune la dispoziție și alte tipuri de TV-uri cu tehnologie Crystal LED.   Poți să alegi diagonala și rezoluția în funcție de nevoi și TV-ul va fi construit din bucăți modulare. Astfel, un ecran Full HD  și cu o diagonală de 110 inchi este format din 18 panouri Crystal LED. Un TV 4K de 220 inchi este compus din 72 de astfel de panouri, iar unul 8K cu o diagonală de 440 inchi este compus din 228 de unități modulare.  Televizorul 16K este compus din 576 de panouri. Crystal LED-urile sunt de 100 de ori mai mici decât un LED tradițional și mai luminoase decât pixelii OLED. Și HDR-ul este bun și un astfel de ecran acoperă 140% din gamutul de culoare sRGB. Toată această tehnologie are un cost, iar un singur astfel de panou costă 10.000 de dolari. Asta înseamnă că un TV Full HD costă 180.000 de dolari, unul 4K ajunge 720.000 de dolari, iar cel 8K la 2,8 milioane de dolari.   sursa: https://www.yoda.ro/tv-electronice/cum-arata-televizorul-de-aproape-6-milioane-de-dolari.html
 • Member Statistics

  329
  Total Topics
  1,122
  Total Posts
  114
  Total Members
  98
  Most Online
  NemeSyS
  Newest Member
  NemeSyS
  Joined
 • Who's Online   2 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

×
×
 • Create New...