Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Ești creator digital si vrei sa faci parte din comunitatea noastra? Te așteptăm cu o aplicație în staff-ul comunității JoiNET ROMÂNIA cu modelul de mai jos completat! Model aplicație în staff: Nume: Vârstă: Ai citit regulamentul comunității? Ești de acord cu acesta?: Link de la minim 1 cont social: 🍻 Dacă crezi că ești capabil de un grad și dornic să faci treabă împreună cu noi te așteptăm cu mare drag în staff-ul nostru!
 4. Aici vor fi postate update-urile comunitatii
 5. > Regulament & Informatii <- -> Pentru a depune o cerere de designer trebuie să îndeplineşti câteva condiţii: -> trebuie să fii înregistrat de cel puţin 5 zile pe această comunitate. -> Cererile vor fi acceptate sau respinse doar de către liderul pe această categorie, decizia finală îi aparţine. -> Membrii ce fac parte din staff-ul secţiunii design, îşi pot exprima părerea cu privire la aceste cereri. -> O dată ce ai obţinut gradul, vă rog să fiţi prezenţi cu lucrări, măcar la 90% din cererile care se fac la categoria respectivă. -> Nu aveţi dreptul să copiaţi lucrările altor designeri, psd-uri sau alte prostii doar pentru a fii acceptat. -> Sunteţi obligaţi să deţineţi un portofoliu cu măcar 10 lucrări despre care ne putem forma o părere în legătură cu aptitudinile voastre. -> Dacă ai depus o aplicaţie şi fost respins, te rog să revii cu o nouă cerere peste 14 zile. -> Titlul cererii tale trebuie să fie de forma "Cerere designer nume real", ex.: "Cerere designer .S!ck.". -> Dacă v-aţi plictisit sau pur şi simplu nu vreţi să mai oferiţi sprijin pe această secţiune, anunţaţi-vă retragerea. -> Cererile cu modelul incomplet, vor fi respinse, nu sunt degeaba afişate, vă rog să le respectaţi. -> Model <- -> Numele tău real: -> Ce program de edit foloseşti: -> Experienţă (exprimată în perioadă, nu mult/puţin/destul): -> Esti recomandat de cineva de la sectiunea Design: -> Cum te putem contacta? (cel puţin o adresă validă): -> Link de redirecţionare către portofoliul tău: -> O lucrare cu psd la întâmplare (încărcaţi 2 screen-shot-uri pe www.imgur.com): -> O lucrare pentru comunitatea noastră:
 6. REGULAMENT MEMBRU Textele cu rosu sunt evidentiate pentru a se vedea mai usor. (Fiind mai importante) Vei avea mereu la dispozitie 24h timp pentru a-ti edita cererea daca un Designer observa ceva gresit in ea si iti spune sa o editezi. Orice user de pe comunitate are dreptul de a face o cerere. Nimeni nu este exclus. Pentru o cerere aveti nevoie de 50 de posturi (sau mai multe) sau sa detineti un grad mai mare de MEMBRU. Orice cerere care nu respecta modelul dat, este ca si respinsa. Cand faceti o cerere, titlul trebuie sa arate in urmatorul fel: Cerere avatar / Cerere avatar Nick. Nu puteti cere 2 lucrari intr-o cerere (ex: Cerere avatar + semnatura) Imaginile sa nu aiba continut sexual, violent sau rasist. Nu faceti cerere pentru un alt user sau un prieten. Aveti voie la o noua cerere de avatar/semnatura dupa 2 saptamani si o noua cerere de userbar/cover dupa o luna de la cererea precedenta. Este obligatoriu sa purtati/sa va puneti o lucrare a unui Designer la avatar/semnatura. Nu obligati Designerii sa va faca varianta .gif. Nu lucrăm pe imagini care au fost editate de alți designeri. Numai membrii cu peste 50 de postări sau care fac parte din echipa GFX Designers pot răspunde solicitărilor. REGULAMENT DESIGNER Fiecare Designer este obligat sa raspunda la aproximativ fiecare cerere in timpul liber ales de el. Echipa de Designeri trebuie sa prezinte minim 2 lucrari la fiecare cerere. La o cerere daca ceva este gresit, adresati-va membrului prin editarea postului.
 7. Puteti discuta orice aici, in limita bunului simt.
 8. Ai un server de joc găzduit de o firmă autorizată și de calitate și ai nevoie de categorie & DNS (NUME.JOINET.RO)? Deschide o cerere de afiliere cu modelul de mai jos completat. Te așteptăm cu mare drag în comunitatea noastră! 🍻 Care sunt beneficiile oferite serverelor afiliate? [Beneficiu] Gradul „Manager server” și categorii gratuite după bunul plac (culori, imagini, descriere) și acces complet de moderare pe acestea; [Beneficiu] O mulțime de promovări/reclame prin metodele comunității (boost-uri, live-uri, videoclip-uri pe TikTok unde avem o mulțime de urmăritori); Model cerere DNS: DNS dorit: Număr de sloturi: IP & port: Mod de joc: Contact deținător/deținători: Numele firmei unde este găzduit: De când este deschis serverul?: Link GameTracker: Poti intra pe serverul de TeamSpeak3?: Câteva observații: [Observație] În momentul în care faceți o cerere DNS, titlul acesteia trebuie să fie sub forma „[Cerere DNS] NUME.JOINET.RO”. [Observație] În momentul depunerii unei cereri serverul trebuie să fie configurat cu un mod de joc iar hostname-ul și reclamele de pe server trebuie să conțină „JOINET.RO” (*nu se mai acceptă servere care nu sunt configurate și/sau nu au hostname/reclame cu JOINET.RO). [Observație] Venirea și plecarea din comunitate rapidă va duce la adăugarea serverului în lista celor interzise și la banarea permanentă a managerilor.
 9. Nume: Propunere / Sugestie: Imagini/Videoclip (Dacă e nevoie): Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Alte precizări: Regulament ✔ Idea trebuie să fie originală, să nu să se mai repete. ✔ Încercați să ne împărtășiți ideea cat mai detaliat.
 10. Model de prezentare : Prenume » Vârsta » Locația » Ocupație » Hobby-uri și pasiuni » Retele sociale ? » O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » Alte detalii » Informații : Titlurile subiectelor trebuie să fie sub forma: “Prezentare X” ( x = numele dvs.). Nu aveti voie sa raspundeti la propiile prezentari cu mesaje gen "ms , bv etc" Topicurile ce au cel putin 3 zile vechime se vor bloca
 1. Load more activity

JOINET

Community
×
 • Create New...