Jump to content

flrn;

Administrators
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Puncte

  2,939 [ Donate ]

flrn; last won the day on September 11 2019

flrn; had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

5 Followers

About flrn;

 • Rank
  Administrator

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. flrn;

  Prezentare slow

  vai ce rau esti bai slow
 2. Forum TeamSpeak3 & servere comunitare Poate să-și schimbe numele de 3 ori pe lună Canal premium pe TeamSpeak3 și gradul Premium Poate stoca până la 500 de mesaje private VIP pe serverele deținute de administrație (momentan go.joinet.ro) Poate să folosească funcția ‘BUMP’ în orice secțiune la 6 ore Poate să-și editeze propriile posturi oricând Poate să-și ascundă propriile posturi (vizibil doar staff-ului) Viteza nelimitată de descărcare pe platforma ‘Downloads’ 5 descărcări simultane Primește 20 puncte pe zi, 100 pe săptămână și 150 pe lună Probabil mai sunt câteva care nu le-am pus, precum medalia 'Premium', însă la urmatorul update la acest topic o să fie mult mai multe beneficii. Sper că până atunci să fie și mai 'costume' contul de Premium. VIP-ul pe serverele publice este valabil pe o perioadă de 30 de zile. Prețul Premium pe forum este de 5 euro pe 3 luni; pentru a achiziționa contactați un administrator.
 3. Cu ce ne-ar ajuta propunerea: Poză (doar în cazul în care este posibil): Altele:
 4. REGULI GENERALE ALE FORUMULUI: Folosiți limba română corect (virgule, puncte etc.); Răspunde-ți la un topic decât dacă aveți un răspuns corect, nu doar de dragul unui post în plus (forumul 'Jocuri forumistice' este exclus, bineînțeles); Nu folosiți un limbaj vulgar în topicuri și în nume; Folosiți funcția Search înainte de a poștă în orice secțiune; Titlurile trebuie să reflecte conținutul topicului; Nu sunt permise mesajele pentru 'BUMP' deoarece există funcția care permite utilizatorului să-și ridice topicul odată la 24 ore; Warez-ul este strict interzis; [DESIGN] Dacă vă însușiți o creație care nu vă aparține contul o să fie banat; Fără avatare/semnături pornografice; Nu folosiți videoclip-uri de pe YouTube în semnătură (se șterge semnătura); Orice tip de reclamă se pedepsește cu ban permanent; Se pedepsește prin banarea permanentă a conturilor clonă, primul cont fiind suspendat 2 zile pentru fiecare cont făcut în plus. AVERTISMENTE: Expiră automat la fiecare 14 zile; La 5 puncte de avertisment primiți suspend pentru 24 ore; La 8 puncte de avertisment primiți suspend pentru 24 ore; La 10 puncte (doar pentru reclamă) banul este permanent. Administrația JoiNET poate modifica oricând regulamentul fără a se anunța. Regulamentul actual nu este final; încă se lucrează.
 5. Ce spune modelul, chiar prima linie. Imi place ca esti mai original, salut.
 6. Ieri, Steam a facut public ca pe data de 17 septembrie o sa fie Open Beta la noua interfata de la librarie. Noua interfata a fost construita cu incredere ca libraria este foarte importanta pentru unii dintre noi, care contine jocuri de peste 15 ani. Stai conectat cu jocurile si pretenii tai Cu noua interfata, este mult mai usor sa stai up-to-date cu event-urile si update-urile din jocurile tale preferate.
 7. flrn;

  Feedback tema

  @Laurențiu P. daca vrei sa apara ceva acolo, exista platforma Downloads. Nu sunt gresite permisunile, cum postezi ceva pe Downloads, se posteaza automat in sectiunea respectiva.
 8. Gata, ti le-am oferit.
 9. https://joinet.ro/forum/index.php?/trophies/ Pentru medaliile cu Utilizator TeamSpeak3, Membru GameTracker, Membru Discord si Membru Steam, va rog sa intrati in grupurile noastre si sa postati aici cu dovada, iar medaliile o sa va fie acordate. Steam: https://steamcommunity.com/groups/joinetromania GameTracker: https://www.gametracker.com/clan/joinetromania/ Discord: https://discord.gg/gBTUVsK UniqueID TeamSpeak3 + conectare pe TS.JOINET.RO
 10. Nume canal: UniqueID fondator:
 11. Vă rog respectați modelul pentru a fii puțin mai aranjat, dacă se simte cineva mai creativ poate să își modifice modelul sau unul total nou. Cererile o să fie închise după 7 ZILE. Numele de pe forum: Vârstă: Steam: Hobby: Ocupație: De unde ai aflat de JoiNET?:
 12. [Forum] Categorie, grad de Manager Server și acces să-ți modifici categoria după propriul plac. [Forum] Accesul de a bana utilizatori pe secțiunea ta (în viitor). [TeamSpeak3] Canal permanent și gradul aferent. [Model] DNS dorit: Sloturi: IP: Mod de joc: Link GameTracker: [Regulament] În momentul cererii DNS serverul trebuie să aibă numele DNS.JOINET.RO; Serverul trebuie adăugat în clanul de pe GameTracker; Odată cu acceptarea în comunitate, se vor crea 10 forumuri de tip 'New forum' și deținatorul secțiunii poate să-și modifice după plac; DNS-URI MOMENTAN REZERVATE: GO, DR, ARENA
×
×
 • Create New...