Jump to content

flrn;

Administrators
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Puncte

  2,939 [ Donate ]

flrn; last won the day on September 11 2019

flrn; had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

8 Followers

About flrn;

 • Rank
  Administrator

Recent Profile Visitors

378 profile views
 1. flrn;

  Admin

  Vezi ca acum poti da PM.
 2. Cu ce ne-ar ajuta propunerea: Poză (doar în cazul în care este posibil): Altele:
 3. REGULI GENERALE ALE FORUMULUI: Folosiți limba română corect (virgule, puncte etc.); Răspunde-ți la un topic decât dacă aveți un răspuns corect, nu doar de dragul unui post în plus (forumul 'Jocuri forumistice' este exclus, bineînțeles); Nu folosiți un limbaj vulgar în topicuri și în nume; Folosiți funcția Search înainte de a poștă în orice secțiune; Titlurile trebuie să reflecte conținutul topicului; Nu sunt permise mesajele pentru 'BUMP' deoarece există funcția care permite utilizatorului să-și ridice topicul odată la 24 ore; Warez-ul este strict interzis; [DESIGN] Dacă vă însușiți o creație care nu vă aparține contul o să fie banat; Fără avatare/semnături pornografice; Nu folosiți videoclip-uri de pe YouTube în semnătură (se șterge semnătura); Orice tip de reclamă se pedepsește cu ban permanent; Se pedepsește prin banarea permanentă a conturilor clonă, primul cont fiind suspendat 2 zile pentru fiecare cont făcut în plus. AVERTISMENTE: Expiră automat la fiecare 14 zile; La 5 puncte de avertisment primiți suspend pentru 24 ore; La 8 puncte de avertisment primiți suspend pentru 24 ore; La 10 puncte (doar pentru reclamă) banul este permanent. Administrația JoiNET poate modifica oricând regulamentul fără a se anunța. Regulamentul actual nu este final; încă se lucrează.
 4. Nume canal: UniqueID fondator:
 5. Vă rog respectați modelul pentru a fii puțin mai aranjat, dacă se simte cineva mai creativ poate să își modifice modelul sau unul total nou. Cererile o să fie închise după 7 ZILE. Numele de pe forum: Vârstă: Steam: Hobby: Ocupație: De unde ai aflat de JoiNET?:
 6. [Forum] Categorie, grad de Manager Server și acces să-ți modifici categoria după propriul plac. [Forum] Accesul de a bana utilizatori pe secțiunea ta (în viitor). [TeamSpeak3] Canal permanent și gradul aferent. [Model] DNS dorit: Sloturi: IP: Mod de joc: Link GameTracker: [Regulament] În momentul cererii DNS serverul trebuie să aibă numele DNS.JOINET.RO; Serverul trebuie adăugat în clanul de pe GameTracker; Odată cu acceptarea în comunitate, se vor crea 10 forumuri de tip 'New forum' și deținatorul secțiunii poate să-și modifice după plac; DNS-URI MOMENTAN REZERVATE: GO, DR, ARENA
×
×
 • Create New...