Jump to content

The Godfather

Server Managers
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cum te numești, câți ani ai și de unde ești?: Descrie-te in minim 50 de cuvinte: Cate ore esti dispus sa stai zilnic pe server?: De ce ai ales sa aplici la factiunea Tow Truck Company?: Ce obiective vrei sa atingi in aceasta factiune?: Cu ce crezi ca poti ajuta factiunea Tow Truck Company?: Cu ce crezi ca esti diferit fata de ceilalti aplicanti?:
 2. Nume real si varsta: Descrie-te in cateva cuvinte (minim 50 de cuvinte😞 Care sunt planurile tale de viitor? (atat in joc, cat si in viata reala): De ce doresti sa faci parte din factiunea School Instructors?: Cat timp acorzi jocului pe zi (fara /sleep sau AFK)?: Cate zile vrei sa acumulezi in aceasta factiune daca vei fi acceptat?: Motivul pentru care ai decis sa parasesti / sa demisionezi (din) ultima factiune: Explica termenul Deathmatch (DM): Alte precizari?:
 3. Cum te numesti si cati ani ai?: De ce doresti sa te alaturi agentiei?: Cu ce crezi ca se ocupa membrii agentiei?: Ai mai facut parte din agentie? Daca da, de ce ai iesit?: Prin ce te-ai remarcat pana acum pe server?: Cate ore acorzi jocului pe zi, fara [/sleep]?: Alte precizari?:
 4. Numele tau si varsta reala: Cate ore pe zi acorzi serverului? (fara sleep/afk): Descrie-te in minim 50 de cuvinte: De ce doresti sa te alaturi acestei factiunii?: Cate zile iti propui sa petreci in aceasta factiune daca vei fi acceptat?: Alte precizari?:
 5. Cum te numești, câți ani ai și de unde ești?: De ce dorești să te alături factiunii F.B.I?: Descrie-te in cateva fraze (minim 50 de cuvinte): Esti de acord ca trebuie sa respecti cuvantul liderului / subliderului sau al unui rank mai mare?: Care crezi ca ar trebui sa fie calitatile unui membru al factiunii Federal Bureau of Investigation?: De ce ai parasit ultima factiune? (daca este cazul): Ai posibilitatea de a filma dovezi clare in joc?: Alte precizari?:
 6. Nume, varsta, orasul actual: Cate ore poti fi activ pe server?: De ce doriti sa intrati in aceasta factiune?: Descrie-te in cateva cuvinte (minim 50 de cuvinte): Ce te-a determinat sa parasesti ultima factiune? (daca este cazul): Ce planuri de viitor ai pe server?: Ce iti propui sa realizezi in aceasta factiune?:
 7. Cum te numesti si cati ani ai?: Cum te-ai putea descrie in cateva cuvinte? (minim 50 de cuvinte): De ce te consideri potrivit pentru factiunea Los Santos Police Department?: Ai posibilitatea de a filma dovezi clare in joc?: Cate zile vrei sa acumulezi in aceasta factiune daca vei fi acceptat?: Care crezi ca sunt calitatile unui politist?: Ai mai facut parte dintr-un departament?: Alte precizari?:
 8. Cum te numesti, cati ani ai si de unde esti?: Intervalul de timp in care joci pe server: Descrie-te in cateva cuvinte: Enumera 3 motive pentru care ai putea lua ban in mafii: De ce doresti sa intri in aceasta mafie? Ce asteptari ai in cadrul acesteia?: Cat timp ti-ai propus sa stai in aceasta mafie?: Cat de bine crezi ca tragi?(low/medium/high): Alte precizari?:
 9. Cum te numesti, cati ani ai si de unde esti?: Intervalul de timp in care joci pe server: Descrie-te in cateva cuvinte: Enumera 3 motive pentru care ai putea lua ban in mafii: De ce doresti sa intri in aceasta mafie? Ce asteptari ai in cadrul acesteia?: Cat timp ti-ai propus sa stai in aceasta mafie?: Cat de bine crezi ca tragi?(low/medium/high): Alte precizari?:
 10. Cum te numesti, cati ani ai si de unde esti?: Intervalul de timp in care joci pe server: Descrie-te in cateva cuvinte: Enumera 3 motive pentru care ai putea lua ban in mafii: De ce doresti sa intri in aceasta mafie? Ce asteptari ai in cadrul acesteia?: Cat timp ti-ai propus sa stai in aceasta mafie?: Cat de bine crezi ca tragi?(low/medium/high): Alte precizari?:
 11. Cum te numesti, cati ani ai si de unde esti?: Intervalul de timp in care joci pe server: Descrie-te in cateva cuvinte: Enumera 3 motive pentru care ai putea lua ban in mafii: De ce doresti sa intri in aceasta mafie? Ce asteptari ai in cadrul acesteia?: Cat timp ti-ai propus sa stai in aceasta mafie?: Cat de bine crezi ca tragi?(low/medium/high): Alte precizari?:
 12. Nick pe server: Link catre poza din /stats cu orele jucate (minim 5): Factiunea la care vreti sa aplicati: De cat timp joci pe server: Varsta reala: Ce alte jocuri mai joci?: Cea mai mare realizare pe acest server: Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri?: De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Cate ore esti dispus sa petreci zilnic pe server?:
 13. Nick pe server: Nume real si varsta: Link catre poza din /stats pentru a arata ca aveti 15 ore jucate: Ce iti place sa faci cel mai mult pe SAMP? (detaliaza): Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: De ce crezi ca meriti functia de helper si cu ce poti ajuta server-ul?: Ai fost banat vreodata pe acest server? Daca da, specifica toate banurile: Ce alte jocuri joci?: De ce iti place sa joci samp?: Iti place sa ajuti jucatorii?: Ce activitati desfasori in general pe server?: Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Daca un player intreab
 14. Mai jos gasiti membrii care fac parte din staff-ul serverului de samp: Lista admini: Fondator: TheGodfather Co-Owner: Barzoi70 Admin Level 5: - Admin Level 4: - Admin Level 3: KennyS, SoKaBy Admin Level 2: - Admin Level 1 - Lista helperi: Helper Level 3: - Helper Level 2: - Helper Level 1: -

JOINET

Enjoy Gaming Designed by HaLoGeK
×
 • Create New...