Jump to content

Mutex

Administrators
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Puncte

  1,159 [ Donate ]

Mutex last won the day on September 15

Mutex had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

7 Followers

About Mutex

 • Rank
  Administrator
 • Birthday April 21

Personal Information

 • City
  Sibiu
 • Skype
  dorubuzatu21
 • Interests
  Changing things

Recent Profile Visitors

787 profile views
 1. Addon-ul este ok si as putea sa investesc si eu in el fara acces sau ceva, insa acum depinde si de tine cum iti faci treaba.
 2. Gata. In cazul in care mai este nevoie de ceva, PM mie sau lui @stranger.
 3. DNS-ul a fost creat. Spune-mi aici ce forumuri ai vrea sa iti fac la categorie, cu tot cu descrieri daca vrei. Ma pot inspira, insa depinde doar de tine cum le vrei. Daca le vrei ca pe un alt forum, poti sa-mi trimiti un PM (MP sau mesaj privat) pentru a nu se face reclama.
 4. Nu se deosebesc chiar deloc. Nu avem cum sa schimbam cu alta culoare, arata destul de urat pentru ca am incercat si alte culori.
 5. Diversitatea pe forum nu inseamna doar scoaterea unui forum in care pot sa vad mai bine resursele, stirile unei anumite platforme. Propunere respinsa. Daca ai si altfel de propuneri legate de diversitate, poti sa-mi spui in privat.
 6. Moderatorii sunt pe o anumita sectiune, asadar voi vedea ce pot face ca respectivul sa aiba si titlu personalizat, dar sa fie satisfacut si de titlul de moderator pe sectiunea x.
 7. Chat va fi adaugat in prima faza putin la vedere din punct de vedere al aspectului, iar despre a doua proprunere o sa fie acceptata in momentul in care vor fi mai multi membri inregistrati si probabil scoasa atunci cand o sa fie chiar multi.
 8. A fost candva altshop, un magazin electronice cu plata paypal si livrarea era in aproximativ 5 zile lucratoare. Merita un magazin de genul, insa trebuie sa ai si preturi bune si produse mai mici si mai ieftine precum baterii externe.
 9. Mutex

  [BAZAR] Intermediar

  Deoarece voi ține foarte mult la seriozitate, singurul intermediar de pe acest forum voi fi eu. Tranzacțiile sunt recomandate a fi făcute cu intermediar, însă în cazul unei țepe, nimeni nu răspunde pentru banii pierduți sau serviciul pierdut. Modalitatati suplimentare de contact: - steam: click - skype: dorubuzatu21 - telegram: @mihaib21
 10. Mutex

  [BAZAR] Regulament

  Topicuri interzise: - NU SUNT PERMISE topicurile în care se caută moderatori pentru un forum sau administratori la diverse servere de CS ! - sau cazuri asemănătoare - NU SUNT PERMISE topicuri în care cereți/oferiți sponsorizări - NU SUNT PERMISE înregistrarea domeniilor contra cost de către persoane fizice ! - excepție dacă sunt înregistrate gratuit sau dacă sunt vândute domenii cu vechime - NU SUNT PERMISE subiecte prin intermediul cărora se închiriază servicii de tipul: găzduire jocuri, găzduire site s.a.m.d. Această regulă a fost introdusă datorită faptului că serviciile nu au garanție, nu sunt tangibile, iar persoană în cauza nu poate fi trasă la răspundere. - NU SUNT PERMISE comercializările (vânzarea-cumpărarea) de baze de date (se consideră warez) Despre ridicarea subiectelor alias UP: Un subiect se poate ridică doar prin intermediul de sus al topicului care se află în partea dreapta. Nu este permis să răspunzi în topic doar pentru a ridică subiectul. Reguli de postare: Este interzisă postarea în topic doar pentru criticarea prețului, aveți voie să veniți cu exemple mai bune, însă nu înjurați persoană respectivă doar pentru că are un preț mai mare. Se poate o sugestie, însă nu răspunsuri în bătaie de joc. Ar fi indicat dacă ai vândut obiectul respectiv să puneți în numele topicului [VÂNDUT] sau altceva ce să sugereze că oferta voastră nu mai este valabilă. Notă: Nu există un model de postare. Puteți posta oricum, însă topicul să fie destul de aranjat și corect din punct de vedere gramatical.
 11. Nu prea sunt eu fan al postarilor, asadar momentan propunerea ramane in asteptare si o sa ma gandesc daca o sa pun sau nu in viitorul apropiat.
 12. Stiu, sunt utilizator FL in 2010 si nu am avut probleme de genul pana acum. Invitatiile au fost date!
×
×
 • Create New...