Jump to content
Recommended Posts

1.      Acest server de arenă se bazează in principal pe respect reciproc atât in interiorul staff-ului cât si cel dintre jucători si membrii staff-ului , astfel încât adminii trebuie să dea dovadă de maturitate și sa fie un exemplu pentru jucătorii serverului. Acestea fiind spuse orice fel de abuz(verbal , prin comenzi etc) sau orice formă de BM(bad manner) din partea adminilor către jucători sau către ceilalți colegi admini va fi penalizata in consecință.

2.      Adminii trebuie să respecte gradele superioare , astfel încât cei cu grad mai mare au o anumită vechime pe server. Adăugând , doar gradele de Moderator și mai sus pot recomanda playeri.

3.      Adminilor le este interzis sa  impună reguli noi jucătorilor.

4.      Comenzile date asupra jucătorilor trebuie sa aibă întotdeauna un motiv adecvat iar durata pentru acestea sa fie direct proporțională cu gravitatea actului săvârșit de jucător. (exemplu: pentru o înjurătură in ”aer” jucătorului i se va atrage atenția iar dacă nu se calmează va primi mute de 10-15 minute nu mai mult; în cazul in care acesta recidivează, pedeapsa va creste )

5.      Având în vedere că pe serverul de arenă intra foarte mulți jucători străini , orice act  xenofob va fi pedepsit in funcție de gravitate. Jucătorii străini care refuza sa folosească limba actuala de circulație internațională (engleza ) vor primi mute treptat începând de la 10 minute. ( daca după 10 minute încă refuză să vorbească engleza , mute-ul va creste la 20 s.a.m.d.)

6.      Adminul are obligația de a aplana orice conflict iscat între jucători.

7.      Adminii au dreptul de a solicita contul ”main” sau contul cu mai multe ore a unui jucător , daca aceștia sunt suspicioși în legătură cu jucătorul , cum ca ar folosi orice fel de cod sau configurație nepermisă de serverele Valve. În cazul in care jucătorul refuză cooperarea, adminul este îndreptățit sa îl dea afara de pe server cu comanda kick , iar dacă acesta continuă să intre și să refuze cooperarea i se va  aplica un ban de 120 de minute.

8.      In cazul in care jucătorii folosesc in avantajul lor o serie de posibile ”bug-uri” apărute pe mapele de arenă , adminii sunt obligați sa atenționeze jucătorul in a nu mai continua sa abuzeze de aceste defecțiuni ale mapei. In caz contrat adminul este obligat să pedepsească jucătorul treptat cu slap, slay și maxim kick .

9.      Persoanele AFK (away from keyboard) vor fi trase in secțiunea spectatorilor și nu date afară de pe server .

10.  Jucătorii cu un ping inacceptabil 100+ care sunt greu de țintit sau cauzează discomforturi în ceea ce privește gameplay-ul jucătorilor de pe arenă , vor fi dați afară de pe server.

11.  Orice formă de permisivitate venită din partea adminilor in ceea ce privește ”prietenii” acestora , care se abate de la regulamentul serverului vor fi pedepsiți in funcție de gravitate.

12.  Adminii sunt rugați să îșî facă ”norma” de 1 ora pe zi (7 zile pe săptămână) , în caz contrar aceștia vor fi luați la răspundere . În cazul unei inactivități planificate ( vacanțe sau alte activități care afișează imposibilitatea de activitate pe server) membrii staff-ului sunt rugați sa anunțe administrația serverului .

13.  Adminele sunt puse pe steamid , astfel încât , orice schimbare de nume trebuie anunțată din timp .

14.  Cererile de up nu se vor face pe server. Acestea se vor face după un formular , postat pe forum.

15.  Adminii care nu pun un motiv real, scurt și concis la ban ( wall, aim, reclama, limbaj etc ) și vor folosi cuvinte triviale sau jigniri , vor avea adminul suspendat.

16. În cazul în care un jucător are reclama unui alt server în nume sau o înurătură/jignire în nume , adminul îl va redenumi pentru o harta , anunțând jucătorul să îșî scoată numele serverului din nume până la următoarea hartă , iar în caz contrar , jucătorul va fi sancționat cu kick.

17.În cazul în care jucătorul refuză sau nu întelege faptul ca orice abatere de la reguli constatată de acesta trebuie sesizată pe U@ , adminul are obligația de a pedepsi cu mute jucătorul. 

Link to post
Share on other sites
  • Needless pinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
  • Create New...