Jump to content
Integrarea Facebook cauzeaza probleme mari pentru Oculus Quest 2


Recommended Posts

Oculus Quest 2 Feature

 

Imagineaza-ti cum este sa-ti cumperi o casca VR de 300 si ceva de euro. Super jocuri, experienta foarte realista si nevoia unui cont de Facebook. Pe scurt, cam asa este Oculus Quest 2. Iar problemele cu contul de social media au reusit sa transforme unele casti in caramizi din plastic inutilizabile.

Oculus Quest 2 necesita un cont de Facebook care mai apoi se sincronizeaza cu cel de Oculus. Contrar insa a tot ce cred multi, nu toata lumea este pe Facebook, iar asta creeaza probleme destul de mari. Problema este ca Facebook este o platforma foarte ciudata si te poti trezi cu contul blocat fara un motiv anume. Acesta este si cazul unui utilizator de reddit care a povestit toata intamplarea.

Quote

 

Am primit noul Quest 2 astazi si mi-am creat un cont de Facebook cu numele meu real (nu am mai avut unul inainte) si l-am legat cu contul de Oculus vechi de patru ani. Am fost blocat in circa 10 minute si nu pot sa-mi accesez contul sau sa-mi folosesc dispozitivul.


 

 

Oculus Quest 2 Facebook Ban

 

Mai mult de atat, Facebook i-a cerut utilizatorului si o poza a permisului de conducere pentru a-i confirma identitatea. Chiar daca poza a fost trimisa, nu a venit niciun raspuns inapoi. Partea cea mai ciudata este ca aceste ban-uri sunt permanente si ireversibile. Odata legat cu contul de Oculus, acesta nu va mai putea fi folosit iar unii pot pierde chiar si jocurile cumparate. Toate acestea din cauza integrarii Facebook in Oculus Quest 2.

Reprezentantii retelei de socializare au declarat ca lucreaza la o rezolvare pentru problema. Fiind insa Facebook, ma indoiesc ca vom primi noutati prea curand; daca primim. Asa ca pana la proba contrarie, nu va pot incuraja decat sa evitati noua casca VR daca nu aveti deja un cont de Facebook.

 

sursa:zonait.ro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
  • Create New...