Jump to content

Sony a dezvăluit interfața consolei PlayStation 5


Recommended Posts

Sony a dezvăluit interfața consolei PlayStation 5

 

Cu o lună rămasă până la apariția consolei pe piață, Sony Interactive Entertainment a dezvăluit primele detalii despre interfața PlayStation 5. Astfel, în clipul de mai jos putem admira primele imagini cu interfața grafică de pe PlayStation 5 în acțiune, precum și câteva dintre particularitățile acesteia.

Control Center și Activities, principalele noutăți

Elementul central al interfeței PlayStation 5 va fi noul Control Center, capabil, conform celor de la Sony, să ofere acces imediat către aproape toate funcțiile sistemului cu o singura apăsare a butonului PlayStation de pe controller-ul DualSense.

O adăugire importantă este Activities, gândită pentru a facilita accesul la mai multe elemente de gameplay ale fiecarui joc. Aceste Activities sunt afișate pe ecran sub formă unor card-uri în Control Center, și vor permite jucătorilor să descopere noi porțiuni noi ale jocurilor preferate, să reia segmente ale acestora pe care poate le-au ratat, să acceseze direct anumite niveluri sau challenge-uri și multe altele.

Unele dintre aceste card-uri cu Activities vor putea fi afișate și în regim picture-in-picture, pentru a putea fi folosite drept ghid în momentele în care aveți nevoie de indicii pentru a trece de un nivel/puzzle mai dificil.

 

interfața PlayStation 5

 

O interfață mult mai rapidă

Navigarea interfeței, comutarea de la un joc la altul sau accesarea partidelor online sau a PlayStation Store vor fi mult mai rapide, întreaga infrastructură software pe care este bazată interfața fiind reconstruită și optimizată pentru a folosi hardware-ul performant din PS5.

Totuși, cei de la Sony avertizează că, între ce vedem în clipul de mai sus și versiunea finală a interfeței pentru PlayStation 5, pe care o vom putea folosi în noiembrie, atunci când consola se va lansa, s-ar putea să mai apară anumite diferențe.

Săptămâna trecută, Sony a publicat o dezasamblare detaliată a viitorului PlayStation 5, prezentând astfel elementele interne și sistemul de răcire al consolei.

PlayStation 5 urmează să se lanseze în România pe 19 noiembrie 2020.

 

interfața PlayStation 5

 

sursa;go4it.ro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

JOINET

Enjoy Gaming Designed by HaLoGeK
×
  • Create New...