Jump to content

Europa Universalis II, joc gratuit oferit de GOG.com


Recommended Posts

Europa Universalis II, joc gratuit oferit de GOG.com

 

A venit vremea pentru un nou joc gratuit! De această dată, GOG (Good Old Games) oferă drept joc gratuit, pentru o perioadă de timp limitată, Europa Universalis II, un titlu clasic pentru împătimiții de strategie.

Europa Universalis II poate fi descărcat gratuit accesând GOG.com și făcând click pe banner-ul marcat “Giveaway: Europa Universalis II – Get it FREE”, plasat în partea superioară a paginii (și reprodus în imaginea de mai jos).

 

Europa Universalis II joc gratuit

 

Grăbiţi-vă însă: Europa Universalis II nu va mai fi disponibil drept joc gratuit pe GOG.com decât pentru următoarele 76 de ore (de la publicarea acestui articol)! Odată revendicat însă, jocul va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

O stragie clasică și complexă

Europa Universalis II este un joc de strategie ce își invită jucătorii să parcurgă etape istorice importante, în încercarea de a obține și menține supremația asupra bătrânului continent. Din postura de lider al unei națiuni, jucătorul trebuie să gestioneze politicile interne și externe, să țină sub control religia și să o folosească în folosul său sau să organizeze expediții către Americi.

Din Europa Universalis II nu lipsesc nici evenimentele istorice și personajele ce au marcat acele epoci ale omenirii, iar interacțiunile cu acestea vor marca modul în care națiunea condusă își va duce existența. Jocul include sisteme avansate de diplomație, comerț sau dezvoltare militară, dar și un tutorial extins pentru a familiariza jucătorii cu toate aceste noutăți.

Europa Universalis II nu poate fi obținut drept joc gratuit, de pe Good Old Games, decât pentru următoarele 76 de ore (de la publicarea acestui articol)! Odată revendicat însă, jocul va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

 

 

 

sursa;go4it.ro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

JOINET

Enjoy Gaming Designed by HaLoGeK
×
  • Create New...