Jump to content

Intel NUC M15 este un laptop cu platforma Tiger Lake si o baterie imensa


Recommended Posts

The Intel NUC M15 Laptop Kit brings Intel’s technical expertise to the whitebook market. Introduced in November 2020, the laptop kit provides Intel’s channel customers with a premium, precision engineered laptop kit. (Credit: Intel Corporation)

 

Intel a lansat NUC M15, doar ca acesta nu este ce ne-am astepta. Seria NUC a producatorului este recunoscuta pentru produsele mini-PC, doar ca acesta este un laptop. Acesta vine sub forma unei platforme „Evo Ready” pe care companii precum XPG si Maingear le pot adapta in functie de nevoi.

Intel NUC M15 va veni in mai multe forme si configuratii. Procesoarele disponibile vor fi Core i5-1135G7 si Core i7-1165G7. Pe partea de grafica, noile laptop-uri nu ofera solutii dedicate, ci se bazeaza pe Iris Xe Graphics G7. Memoria RAM va fi sudata pe placa de baza, iar capacitatile sunt de 8GB si 16GB. Astfel, companiile 3rd party pot sa-si aleaga configuratia pe care o doresc.

Ecranul va fi un IPS de 15.6″ cu rezolutie 1920×1080. In plus, Intel a spus ca va oferi si varianta de ecran tactil pentru companiile care decid sa vanda astfel de versiuni ale lui NUC M15. Pe partea de conectivitate laptopul are doua porturi Thunderbolt 4 si USB-C, alaturi de doua USB Type-A, un HDMI de dimensiuni normale si un port jack de 3.5mm. Toate acestea intr-o carcasa din aluminiu cu o grosime de 15mm si o greutate mai mica de 1.7kg.

Bateria este elementul interesant aici. Intel NUC M15 ar putea rezista la peste 16 ore de utilizare intr-o singura incarcare gratie bateriei de 73Wh. Asta ar fi un avantaj destul de mare pe piata de laptopuri usoare, mai ales ca procesoarele sunt destul de puternice si conectivitatea mai mult decat decenta. Noul laptop de la Intel urmeaza sa fie disponibil la inceputul anului viitor la preturi de 999$ – 1499$.

 

sursa:zonait.ro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

JOINET

Enjoy Gaming Designed by HaLoGeK
×
  • Create New...