Jump to content

GTA Online primeste o locatie noua in urmatorul update


Recommended Posts

GTA Online El Rubio Update

 

Se vorbeste de ceva timp despre Grand Theft Auto VI si cum acesta ar putea fi plasat in Vice City. Insa Rockstar pare sa pregateasca ceva si pentru GTA Online si acum avem si un video in care vedem o noua portiune de harta. Aceasta se numeste El Rubio si are legatura cu corpurile si valizele pe care jucatorii au inceput sa le gaseasca prin Los Santos si nu numai.

In teaserul postat pe pagina oficiala de Twitter a companiei, vedem o sectiune scurta in care cineva intra cu forta intr-un dosar numit „El Rubio Dossier” si avem imagini din ceea ce pare a fi o ferma de droguri. Aceasta ar urma sa fie plasata pe o noua insula care va fi introdusa in urmatorul update major.

 

 

In video putem observa si un anume John Doe care este asociat cu o organizatie numita El Rubio. Acesta a fost vazut pentru ultima data in zona Los Santos International Airport din GTA Online. Nu avem insa alte detalii in afara de acestea. Locatia din teaser se potriveste totusi cu un leak mai vechi. Informatia cu pricina ne vorbea despre o locatie noua ce ar urma sa fie adaugata in joc. Acum se pare ca Rockstar a confirmat asta.

Pe masura ce GTA Online devine disponibil deja pe a treia generatie de console, era si cazul sa evolueze. Nu avem inca o data pentru urmatorul update, dar noile console sunt deja disponibile la nivel global si cred ca Rockstar vrea sa profite de ocazie. Asta inseamna ca ne putem astepta la noutati destul de curand.

 

sursa:zonait.ro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

JOINET

Enjoy Gaming Designed by HaLoGeK
×
  • Create New...