Jump to content

Assassin’s Creed Valhalla va primi patch pentru salvarile corupte


Recommended Posts

Assassin's Creed Valhalla

 

Unul din jocurile de tranzitie de la current-gen la next-gen, Assassin’s Creed Valhalla se confrunta cu o problema importanta. La fel ca in cazul lui Watch Dogs: Legion, tot mai multi jucatori isi pierd progresul in-game din cauza fisierelor savegame corupte.

Problema in cauza a inceput sa afecteze toate platformele pe care jocul s-a lansat. Imediat ce comunitatea a inceput sa posteze pe forumurile Assassin’s Creed Valhalla si Watch Dogs legion, Ubisoft a raspuns ca deja se lucreaza la o solutie. Compania tocmai a confirmat acest fix, urmand ca, in decursul urmatoarelor saptamani, totul sa revina la normal.

Cu toate acestea, se pare ca solutia se aplica doar in cazul vikingilor, caci nu se gaseste pe nicaieri vreo mentiune legata de Watch Dogs; Legion.

Durerea de a-ti pierde progresul in Assassin’s Creed Valhalla
Pentru cei care nu au fost pusi la curent cu situatia, jucatorii intampina o eroare care ii intoarce fortat in meniul principal al jocului. Daca incearca sa acceseze salvarile, jocul mentioneaza ca unul sau mai multe fisiere sunt „data corrupt”. O problema foarte frustranta, mai ales in cazul celor care au acumulat un progres mare in joc. Acestia sunt fortati sa stearga fisierul corupt, adica o buna parte din progres.

Din pacate, asta nu e singurul impediment in ceea ce priveste Assassin’s Creed Valhalla. Mai multi jucatori s-au plans de faptul ca nu pot activa un anumit questline, care face parte din continutul introductiv, necesar avansarii in storyline. Ubisoft nu a mentionat nimic legat de acest aspect. In schimb, intentioneaza sa lanseze un update major care sa rezolve inclusiv asta, pe langa fix-ul pentru salvarile corupte.

In cazul lui Watch Dogs: Legion, este posibil ca producatorii sa incerce in continuare sa identifice cauzele problemei, urmand ca abia dupa aceea sa mentioneze orice informatie legata de introducerea unei eventuale solutii. Pana atunci, Assassin’s Creed Valhalla ar avea sanse sa scape de problema salvarilor corupte.

 

sursa :zonait.ro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

JOINET

Enjoy Gaming Designed by HaLoGeK
×
  • Create New...